🗞️ Nieuws en notificaties

How can I receive push news messages?

Where can I find the notification centre?

How can I receive push news messages?

Wanneer uw de app voor de eerste keer opent, op een telefoon, tablet of in de browser, verschijnt er een pop-up scherm om u te vragen push notificaties toe te staan. Wanneer u het de eerste keer niet toestaat, kunt u dit later aanpassen via uw apparaat of browser instellingen:

Mobiele app

• iOS: Open Settings en ga naar Berichtgeving. Klik op de event app in de lijst om berichtgeving toe te staan.
  • Android: Open Instellingen en ga naar Meldingen. Hier vindt u een sectie genaamd Recent verzonden, klik op Alles weergeven. Bovenaan vindt u een menu waarin u Alle kunt selecteren. In de lijst van apps die verschijnt, zoek de event app en sta notificaties toe.

Web App

• Chrome: Open Instellingen in de browser en ga naar Site-instellingen. Onder Rechten vindt u Meldingen waar u notificaties weer kan toestaan voor de web app.

Waar vind ik het notificatie centrum?

U vindt het notificatie centrum rechtsboven naast uw profiel. Er zijn twee icons:

Gesprekken: alle notificaties die betrekking hebben op uw privé en groep gesprekken.

Notificaties: alle notificaties die betrekking hebben op contactverzoeken, afspraken, nieuwsberichten en sessie herinneringen.

Op de mobiele app is er geen gesprek icoon, u vindt alle notificaties onder de bel.