🛠️ Voorbereiding voor online deelname

Een overzicht van tips & trucs voor een optimale online ervaring.

Hoe kan ik succesvol deelnemen online?

🌐 De beste ervaring met Chrome of Microsoft Edge

Wij raden aan de Chrome of Microsoft Edge browsers te gebruiken voor de meest stabiele en consistente ervaring. Het platform wordt niet ondersteund op Internet Explorer.

📶 Gebruik een snelle internet verbinding

Wanneer u Wi-Fi verbinding onstabiel is, raden wij aan om dichterbij de router te gaan zitten of (wanneer mogelijk) kabel internet te gebruiken. Wanneer dit niet mogelijk is, probeer een mobiele hotspot verbinding.

💾 Bewaar uw inlog gegevens

Zorg ervoor dat u browser uw inlog gegevens opslaat en schrijf uw email en wachtwoord ergens op. In het geval dat u uw computer opnieuw moet opstarten heeft u uw inloggegevens snel bij de hand.

🔔 Activeer notificaties van het platform

Sta notificaties toe van de mobiele app en web app zodat u altijd het laatste nieuws en updates kunt ontvangen.
(zie Hoe kan ik push meldingen ontvangen?)

✏️  Stel uw profiel in

Stel uw profiel in sta nieuwe berichten en afspraken toe in de profiel instellingen.
(zie Waar kan ik mijn profielinstellingen wijzigen?)

🗓️  Maak uw eigen programma

Maak uw eigen programma door sessies te favorieten via het bladwijzer icoon in het programma.
(zie Hoe kan ik mijn programma aanmaken?)

🎧 Stel uw camera en microphone in

Stel uw microfoon en camera van tevoren in en probeer deze uit voor het geval u wilt deelnemen aan poster presentaties, ronde tafelgesprekken, één-op-één privé video vergaderingen of contact wilt opnemen met vertegenwoordigers van de branche. Zet de webcam op ooghoogte en kijk er zoveel mogelijk in. Zorg ervoor dat u goed verlicht bent van voren en niet van achteren. Test vooraf uw microfoon en zorg ervoor dat de microfoon tijdens het spreken dicht bij de mond staat.

🖥️ Vind een geschikte werkplek

Zoek een plek met een neutrale achtergrond en zo min mogelijk afleiding en achtergrondgeluiden (wasmachine, vaatwasser, tv, enz.).