🛠️ Voorbereiding voor on-site deelname

Een overzicht van tips & trucs voor een optimale on-site ervaring.

Hoe kan ik succesvol deelnemen on-site?

💾 Bewaar uw inlog gegevens

Zorg ervoor dat u browser uw inlog gegevens opslaat en schrijf uw email en wachtwoord ergens op. In het geval dat u uw computer opnieuw moet opstarten heeft u uw inloggegevens snel bij de hand.

🔔 Activeer notificaties van het platform

Sta notificaties toe van de mobiele app en web app zodat u altijd het laatste nieuws en updates kunt ontvangen.
(zie Hoe kan ik push meldingen ontvangen?)

✏️  Stel uw profiel in

Stel uw profiel in sta nieuwe berichten en afspraken toe in de profiel instellingen.
(zie Waar kan ik mijn profielinstellingen wijzigen?)

🗓️  Maak uw eigen programma

Maak uw eigen programma door sessies te favorieten via het bladwijzer icoon in het programma.
(zie Hoe kan ik mijn programma aanmaken?)