Deelnemers

🗓️ Event Programma

Hoe kan ik het congresprogramma bekijken?

Hoe stel ik mijn persoonlijke programma samen?

Hoe maak ik aantekeningen?

Wat betekent sessie check-in?

Hoe kan ik iets zoeken in de app?

Hoe kan ik een QR-code scannen om toegang te krijgen tot een specifieke pagina in de app? (aanwezigheid ter plaatse)

Hoe kan ik content delen buiten de app?

Hoe kan ik een sessie toevoegen aan de agenda op mijn telefoon?

Hoe kan ik congresdata downloaden en updaten?

Hoe kan ik het congresprogramma bekijken?

U kunt het congresprogramma bekijken door de knop Programma in het menu te selecteren. Standaard wordt het programma van het huidige dagdeel geopend, zodat u snel kunt zien welke sessies er plaatsvinden. Het label NU zien welke sessies en presentaties er op dit moment plaatsvinden. Selecteer een sessie of presentatie voor meer informatie, zoals abstract, locatie, voorzitter of spreker. U kunt het programma ook filteren door op de filter button te klikken:

• Layout: Bekijk het programma als lijst, met alle sessies onder elkaar, of als tabel voor een duidelijk programma overzicht (alleen op de mobiele app).
  • Programma onderdelen: U kunt het programma filteren op Alles of alleen Opgeslagen sessies.
  • Zoek: U kunt zoeken voor een specifieke sessie door hier een zoekwoord in te typen. Het programma zal dan alleen de onderdelen weergeven die hierop aansluiten.
  • Filter: Wanneer mogelijk kunt u het programma filteren op sessie type, track, topic, etc.

De knop Exposanten en sponsoren of Industrie geeft u toegang tot de lijst van exposanten en sponsoren. Klik op een bedrijf voor meer informatie, zoals de locatie op de beursvloer, het adres of de website.

De knop Personen opent een lijst met alle betrokken sprekers, auteurs en voorzitters. Wanneer u een persoon selecteert, ziet u meer informatie over hem of haar, zoals de bijbehorende sessies en presentaties of een biografie. U kunt de zoekfunctie bovenaan de lijst gebruiken als u op zoek bent naar een specifiek persoon. U kunt personen toevoegen aan uw favorieten door op de bladwijzer rechtsboven te klikken.

Hoe stel ik mijn persoonlijke programma samen?

U kunt uw persoonlijke programma en favorieten samenstellen door sessies, presentaties, personen, onderwerpen, sessie types en tracks, en exhibitors op te slaan met de knop Opslaan op de pagina van het object. Door te klikken op de Opgeslagen knop wordt het object uit uw opgeslagen items verwijderd. Uw persoonlijke programma en favorieten (Bookmarks) vindt u rechtsboven in uw profiel. Sessies en presentaties met een begin- en eindtijd worden aan Mijn programma toegevoegd. Personen, onderwerpen, sessie types en tracks, en exhibitors worden toegevoegd aan Mijn favorieten.

Hoe maak ik aantekeningen?

U kunt aantekeningen maken gedurende het congres en deze na afloop eenvoudig teruglezen. Om een notitie toe te voegen, klikt u op de knop Maak notitie in elke sessie, presentatie, persoon, etc. Om een notitie te bewerken, klik op Bewerk notitie, maak uw wijzigingen en sla deze op. Een overzicht van uw notities vindt u terug onder Mijn notities in uw profiel.

Wat betekent sessie check-in?

Wanneer de organisator dit heeft geactiveerd, vind u een Check in button op de sessie detail pagina.  Hiermee kunt u uw activiteiten volgen en het verslag van de bijgewoonde sessies naar het organiserend comité sturen. Ga naar uw profiel om toegang te krijgen tot al Mijn Check-ins. Klik op de knop Delen om een ​​rapport te maken van alle bijgewoonde sessies, hun duur en het totale aantal uren.

Hoe kan ik iets zoeken in de app?

Via de knop Zoeken komt u op een algemene zoekpagina waarmee u de gehele app kan doorzoeken: sessies, personen, onderwerpen etc. Geef de zoekterm of een gedeelte ervan en kies Ga op uw toetsenbord of klik op de zoekknop. Als uw zoekterm erg algemeen is, kan het wat langer kan duren voor de resultaten worden getoond. Klik op een zoekresultaat om er meer informatie over te zien.

Hoe kan ik een QR-code scannen om toegang te krijgen tot een specifieke pagina in de app? (aanwezigheid ter plaatse)

Door de QR-codes rond de locatie te scannen met uw mobiele apparaat, wordt u rechtstreeks naar specifieke in-app-locaties gestuurd, waardoor u tijd en energie bespaart om zelf een bepaalde pagina te zoeken. Als je de app nog niet hebt geïnstalleerd, word je doorgestuurd naar de Apple of Google Play Store. Na het openen van de app wordt de evenementinformatie geopend en na het installeren van het evenement wordt de pagina of het object geopend.

Hoe kan ik content delen buiten de app?

U kunt informatie over sessies, presentaties en exposanten met anderen delen door op verschillende pagina’s te klikken op de Deel button rechts bovenaan (mobiele app) or links onderaan (web app). Dit opent een menu met de verschillende toepassingen die u kunt gebruiken om de informatie te delen. Na het selecteren van de applicatie kunt u een tekst toevoegen aan uw bericht of mail.

Hoe kan ik een sessie toevoegen aan de agenda op mijn telefoon?

Alleen voor mobiele app

Wanneer u een specifieke sessie wilt toevoegen aan uw agenda, klikt op de Deel button op de sessie pagina en vervolgens op Toevoegen aan mijn kalender.

Hoe kan ik congresdata downloaden en updaten?

Mobiele app

Wanneer u het event voor de eerste keer opent, wordt de congresinformatie geïnstalleerd. Hiervoor heeft u een internetverbinding nodig. Daarna is alle informatie op uw telefoon of tablet opgeslagen en heeft u geen internetverbinding meer nodig. Dit betekent ook dat alle informatie beschikbaar blijft zolang u wilt. Er zijn enkele uitzonderingen waarvoor u wel een internetverbinding nodig heeft, zoals het bekijken van e-posters, deelnemen aan virtuele sessies of het delen via sociale media.

Wanneer u verbonden bent met het internet, controleert de app regelmatig of er updates van het congresprogramma beschikbaar zijn. Als er een update is, zal er een rode stip op uw profiel icoon verschijnen. Klik op uw profiel om het menu te openen, kies voor Update nu om de nieuwe data te installeren. Hoe lang de installatie duurt, hangt af van de hoeveelheid data en de snelheid van uw internetverbinding. Nadat de update is geïnstalleerd, kunt u de app weer gebruiken zonder een internetverbinding.

Web App

Wanneer een update beschikbaar is verschijnt ook een notificatie. U kunt ook zelf de pagina opnieuw laden voor een automatisch update.