🌐 Virtuele ervaring

Afhankelijk van het evenement zijn sommige functies mogelijk niet voor u beschikbaar.

Welke browsers worden ondersteund voor de web-app?

Heb ik speciale apparatuur of software nodig om deel te nemen aan het virtuele evenement?

Hoe krijg ik toegang tot een virtuele ruimte?

Wat zijn de verschillende soorten virtuele kamers?

Hoe kan ik zien wie er nog meer in een virtuele ruimte is?

Hoe kan ik vragen voorleggen aan sprekers in een virtuele ruimte?

Hoe kan ik deelnemen aan live peilingen in een virtuele ruimte?

Hoe kan ik deelnemen aan een groepschat in een virtuele ruimte?

Worden de virtuele sessies opgenomen?

Kan ik ondertitels toevoegen?

Welke browsers worden ondersteund voor de web-app?

We raden aan om Google Chrome als browser te gebruiken om een ​​stabiele en consistente toegang tot de virtuele ruimtes te garanderen. De webapp is compatibel met de nieuwste versies van Google Chrome en Microsoft Edge. De web-app is niet compatibel met Internet Explorer.

Heb ik speciale apparatuur of software nodig om deel te nemen aan het virtuele evenement?

Deelnemers hoeven geen software te downloaden of speciale apparatuur te gebruiken.

Hoe krijg ik toegang tot een virtuele ruimte?

Als een virtuele ruimte is ingeschakeld voor een sessie, vindt u een van de volgende knoppen op de sessie detailpagina:

Virtuele ruimte is gesloten: Als de virtuele ruimte is gesloten, moet de stoel de ruimte nog openen voor de aanwezigen. Dit is zoals wanneer de deuren nog gesloten zijn tijdens een live evenement.

Betreed virtuele ruime: Als u deze button ziet, heeft de voorzitter de ruimte geopend en kunt u binnenkomen door erop te klikken. Dit betekent niet noodzakelijk dat de uitzending is gestart. Dit is alsof de deuren opengaan ​​en u plaats kunt nemen. De sessie begint op het tijdstip dat op het programma staat.

Slides bekijken: Als je de knop 'slides bekijken' ziet, is er een on-demand ruimte beschikbaar waar een pdf, introductievideo, audiodescriptie en chat beschikbaar zijn (afhankelijk van wat is ingeschakeld door de organisator).

Als er een slotje op een van deze drie knoppen verschijnt, betekent dit dat uw geen toegang heeft. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Wat zijn de verschillende soorten virtuele ruimtes?

Er zijn vier soorten virtuele ruimtes:

1. Het eerste type ruimte wordt een Moderated Room genoemd. Dit type wordt gebruikt voor parallelle en plenaire sessies. Binnen deze ruimte kun je live deelnemen als deelnemer en deelnemen aan de chat, Q&A en stempeilingen (indien ingeschakeld door de organisator). Niemand zal u zien of horen als deelnemer.
  2. Het tweede type kamer wordt een Hosted Room genoemd. Dit type wordt gebruikt voor poster presentaties of rondetafelgesprekken. U kunt live deelnemen als deelnemer in deze ruimte met microfoon en camera. Bij binnenkomst zijn beide standaard uitgeschakeld. Er geldt een limiet van 15 deelnemers per ruimte. U krijgt een melding als u een volle ruimte wilt betreden. Wanneer u de ruimte betreedt:
    - Gebruik een hoogwaardige headset en een hoogwaardige camera.
    - Test uw audio en video terwijl u deelneemt aan de sessie.
    - Zet uw webcam op ooghoogte en maak zoveel mogelijk contact.
    - Zet uw microfoon uit als u niet spreekt.
  3. Het derde type is de on-demand room. Dit type wordt gebruikt voor e-posters. Afhankelijk van wat de presentator toevoegt, kunt u de pdf bekijken, een introductievideo bekijken, naar een audio-opname luisteren en met andere aanwezigen over de posters chatten.
  4. Het vierde type zijn één-op-één privé-videovergaderingen. Dit type wordt gebruikt wanneer u een vergadering met een andere deelnemer plant en een virtuele ruimte toevoegt. Deze ruimte is alleen beschikbaar voor u en de uitgenodigde deelnemer of vertegenwoordiger (zie Hoe kan ik een videovergadering regelen met een andere deelnemer?).

Let op! Het kan zijn dat een poster tijdens het event een on-demand ruimte heeft, maar op een bepaald moment verandert in een Hosted Room. Gedurende die tijd kunt u live communiceren met de poster presentator en andere aanwezigen.

Hoe kan ik zien wie er nog meer in een virtuele ruimte is?

In een Moderated room vindt u een tabblad met de naam Deelnemers. Hier ziet u alle mensen in deze virtuele ruimte. Door op mensen in de lijst te klikken, kunt u hun profielen bekijken en toevoegen aan uw contacten, berichten sturen of vergaderingen plannen.

In een Hosted room ziet u alle aanwezigen aan de rechterkant. Als de camera en microfoon zijn ingeschakeld, ziet en hoort u ze live. Als u op een deelnemer klikt, kunt u de profielen zien en deze toevoegen aan uw contacten, berichten verzenden of vergaderingen plannen.

Hoe kan ik vragen voorleggen aan sprekers in een virtuele ruimte?

In de Moderated rooms vindt u het tabblad Q&A. Hier kunt u uw vragen stellen aan de voorzitter en sprekers. De vraag is niet direct zichtbaar: een moderator of spreker moet de vraag goedkeuren en zichtbaar maken voor de aanwezigen. U kunt zichtbare vragen leuk vinden door op het hartpictogram te klikken. Hierdoor is de kans groter dat ze worden beantwoord. Houd er rekening mee dat uw naam samen met uw vraag wordt weergegeven.

Hoe kan ik deelnemen aan live peilingen in een virtuele ruimte?

Als u zich in een moderated room bevindt en de spreker kondigt aan dat het stemmen wordt gestart, verschijnt de vraag in het slides frame zodra de spreker deze heeft geopend. Selecteer de optie waarop u wilt stemmen en druk op Stem opslaan. De resultaten zijn zichtbaar wanneer de stemming is gesloten of wanneer u uw antwoord hebt ingediend. Uw naam en geselecteerde optie worden niet getoond aan het publiek.

Hoe kan ik deelnemen aan een groep chat in een virtuele ruimte?

In een Moderated room of Hosted Room vindt u een tabblad met de naam Chat. Hier kunt u een bericht invoeren in het tekstvak en op enter drukken of op Verzenden klikken om het te versturen. Alle andere aanwezigen, moderators en sprekers in de ruimte kunnen deze dan zien en beantwoorden. U kunt uw eigen berichten verwijderen door er met de muis overheen te gaan en op het prullenbak pictogram te klikken.

Worden de virtuele sessies opgenomen?

De Moderated sessions worden opgenomen. Afhankelijk van het event, worden ze na het evenement op het platform beschikbaar gesteld.

Kan ik ondertitels toevoegen?

Er zijn momenteel geen vertaaldiensten geïntegreerd op het platform. Als er niets is voorzien voor de live sessies op het evenement, kunt u Live Captions inschakelen in de Google Chrome-browser. Meer informatie vindt u hier.