Deelnemers

📱 Society App

Hoe krijg ik toegang tot een event in de society app?

Toegang tot evenementen is beperkt, wat moet ik doen?

Hoe werkt de topical chat?

Hoe krijg ik toegang tot een event in de society app?

Na het installeren van de society app ziet u een scherm met tegels. Klik op de tegel met de naam van het event. Een nieuw scherm verschijnt met de event details.

Klik op Installeren.

Het event is nog niet live wanneer u Coming Soon ziet. De organisator zal laten weten wanneer het event beschikbaar is voor installatie.

Toegang tot evenementen is beperkt, wat moet ik doen?

• Attendees only:
    Zorg ervoor dat u bent geregisteerd voor het event en dat u aanmeld met hetzelfde email adres. Bent u geregistreerd maar kunt u het event niet installeren, neem dan contact op met de organisator.
  • Sign-in users only:
    Zorg ervoor dat u bent ingelogd voordat u het event installeert.
  • Password:
    Vul het wachtwoord in dat de organisator met u heeft gedeeld. Neem contact op me de organisatie wanneer u het wachtwoord niet heeft ontvangen.

Hoe werkt de topical chat?

Deze chat is het hele jaar door te gebruiken en is niet evenementgebonden. Deze chat is ontworpen om discussie tussen app-gebruikers aan te moedigen en u in staat te stellen met uw collega's over bepaalde onderwerpen te chatten. Klik op de tegel om te zien welke onderwerpen ter discussie staan.